Wanneer u gebruikmaakt van het PCL 6-printerstuurprogramma

1Klik op de menuknop van Kladblok in de linkerbovenhoek van het venster en klik op [Afdrukken].

2Selecteer de printer die u wilt gebruiken in de lijst [Printer selecteren].

3Klik op [Voorkeursinstellingen].

4Selecteer het tabblad [Veelgebruikte instellingen].

5Selecteer [Normale afdruk] in de lijst "Taaksoort:".

6In de lijst "Documentformaat:" selecteert u het formaat van origineel dat afgedrukt moet worden.

7In de lijst "Afdrukrichting" selecteert u [Staand] of [Liggend] als de afdrukrichting van het origineel.

8Selecteer de papiersoort die zich in de papierlade bevindt in de lijst "Papiersoort:".

9In de lijst "Invoerlade:" selecteert u de invoerlade waarin zich het papier bevindt waarop u wilt afdrukken.

Als u [Automatische ladekeuze] in de lijst "Invoerlade:" selecteert, dan wordt de papierlade automatisch geselecteerd aan de hand van het opgegeven papierformaat en -type.

10Kies [Kleur] of [Zwart-wit] uit de lijst "Kleur/Zwart-wit:".

11Als u meerdere exemplaren wilt afdrukken, geeft u het aantal sets op in het vakje "Kopieën:".

12Klik op [OK].

13Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

Opmerking

• Als [Kleur] in de lijst "Kleur/Zwart-wit:" wordt geselecteerd, kunt u afdrukken met behulp van het speciale kleurenpalet dat geschikt is voor slechtziende gebruikers. Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling] als u deze functie wilt gebruiken. Klik op het menu [Afdr.kwaliteit: Geav.] in het veld "Menu:" en selecteer vervolgens [Aan] in de lijst "Color Universal Design kleurenpalet:".