Een SMB-map registreren

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

3Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

4Selecteer de naam van de map die u wilt registreren.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

5Druk op [Verif. info] en vervolgens op [Pijl-omlaagVolg.].

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk op [Spec. and. Ver.info.] rechts van "Mapverificatie".

Wanneer u [Niet opgeven] selecteert, worden de SMB-gebruikersnaam en het SMB-wachtwoord dat u heeft opgegeven in "Standaard gebruikersnaam/wachtwoord [Verzenden]" van de instellingen voor Bestandsoverdracht toegepast.

7Druk op [Wijzigen] onder "Log-in gebruikersnaam".

8Voer de log-in gebruikersnaam van de bestemmingscomputer in en klik vervolgens op [OK].

9Druk op [Wijzigen] onder "Log-in wachtwoord".

10Geef het wachtwoord van de bestemmingscomputer op en druk vervolgens op [OK].

11Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk vervolgens op [OK].

12Druk op [Map].

13Controleer of [SMB] is geselecteerd.

Afbeelding van bedieningspaneel

14Druk op [Wijzigen] of [Blad. door netwerk] en specificeer vervolgens de map.

Om een map op te geven, kunt u handmatig het pad invoeren of de map vinden door door het netwerk te bladeren.

Voor meer informatie over hoe het pad handmatig kan worden opgegeven, zie Handmatig de SMB-map localiseren.

Voor meer informatie over hoe het pad kan worden opgegeven met behulp van Bladeren door netwerk, zie De SMB-map localiseren met Blad. door netwerk.

15Druk op [Verbindingstest] om te controleren of het pad goed is ingesteld.

16Druk op [Afsluiten].

Als de verbindingstest mislukt, controleer dan de instellingen en probeer het opnieuw.

17Druk op [OK].

18Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

19Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

Opmerking

• Om de naam te registreren, zie Gebruikersinformatie registreren.

• U kunt maximaal 64 (128 bytes) tekens invoeren voor de gebruikersnaam en het wachtwoord.

• U kunt het pad invoeren met maximaal 256 tekens (256 bytes).

• Als gebruikersverificatie is opgegeven, neem dan contact op met uw beheerder.