Algemene toepassingen

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Alg. eigenschappen onder Systeeminstellingen.

Gebruikerstekst Programmeren/ Wijzigen / Verwijderen

U kunt tekstconstructies registreren die u vaak gebruikt bij het opgeven van instellingen, zoals ".com" en "Met vriendelijke groet".

U kunt maximaal 40 tekstconstructies registreren.

• Programmeren/Wijzigen

1. Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2. Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op Home-scherm 4.

3. Druk op [Apparaateigenschappen].

4. Druk op [Systeeminstellingen].

5. Controleer of [Alg. eigenschappen] is geselecteerd.

6. Druk op [Gebruikerstekst Programmeren/ Wijzigen / Verwijderen].

7. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

8. Selecteer de gebruikerstekst die u wilt wijzigen.

Om een nieuwe gebruikerstekst te programmeren drukt u op [*Niet geprogr.].

9. Voer de gebruikerstekst in en druk vervolgens op [OK].

Voer de gebruikerstekst in met maximaal 80 tekens.

10. Druk op [Afsluiten].

11. Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

12. Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

• Verwijderen

1. Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2. Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op Home-scherm 4.

3. Druk op [Apparaateigenschappen].

4. Druk op [Systeeminstellingen].

5. Controleer of [Alg. eigenschappen] is geselecteerd.

6. Druk op [Gebruikerstekst Programmeren/ Wijzigen / Verwijderen].

7. Druk op [Verwijderen].

8. Selecteer de gebruikerstekst die u wilt verwijderen.

9. Druk op [Ja].

10. Druk op [Afsluiten].

11. Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

12. Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

Weergave aantal kopieën (Kopieerapparaat/Documentserver)

U kunt de teller instellen om het aantal gemaakte kopieën weer te geven (optellen) of het aantal kopieën dat nog gemaakt kan worden (aftellen).

Standaardinstelling: [Optellen]

Instelling schermkleur

U kunt de kleur van het scherm wijzigen.

Standaardinstelling: [Blauwgrijs]

Deze instelling wordt toegepast op de klassieke toepassingsschermen.

Afdrukprioriteit

De geselecteerde modus krijgt afdrukprioriteit.

Standaardinstelling: [Weergavemodus]

Functie resettijd

U kunt instellen hoe lang het duurt voordat het apparaat van modus wisselt als de functie multitoegang is ingeschakeld.

Dit is handig als u veel kopieën moet maken en iedere kopie een andere instelling heeft. Als u een langere resetperiode instelt, kunt u voorkomen dat het kopiëren door andere functies onderbroken wordt.

Standaardinstelling: [Tijd instellen], [3 seconde(n)]

Wanneer u [Tijd instellen] selecteert, voer dan de tijd in (3 - 30 seconden, in stappen van 1 seconde) met behulp van de cijfertoetsen.

De instelling Functie resettijd wordt genegeerd als [Tussenvel] of [Taakvolgorde] is ingesteld als Afdrukprioriteit.

Uitvoer: Kopieerapparaat (Kopieerapparaat)

Geef op in welke lade de documenten worden afgeleverd.

Standaardinstelling: [Interne lade 1]

Uitvoer: Document Server (Documentserver)

Geef op in welke lade de documenten worden afgeleverd.

Standaardinstelling: [Interne lade 1]

Uitvoer: Fax (Fax)

Geef op in welke lade de documenten worden afgeleverd.

Standaardinstelling: [Interne lade 1]

Uitvoer: Printer (Printer)

Geef op in welke lade de documenten worden afgeleverd.

Standaardinstelling: [Interne lade 1]

Toetsherhaling

U kunt herhaling van een bewerking in- of uitschakelen als een toets op het scherm of een knop op het bedieningspaneel voortdurend wordt ingedrukt.

Standaardinstelling: [Normaal]

De toetsherhaalfunctie is alleen beschikbaar op de klassieke toepassingsschermen.

Meeteenheid

U kunt schakelen tussen [mm] en [inch] wanneer u een aangepast formaat opgeeft op het bedieningspaneel.

Regio A(voornamelijk in Europa en Azië)

Standaardinstelling: [mm]

RegionB icon(voornamelijk in Noord-Amerika)

Standaardinstelling: [inch]

Systeemstatus / Takenlijst weergavetijd

Geef op hoe lang u de Systeemstatus en Taaklijst wilt weergeven.

Standaardinstelling: [Aan], [15 seconde(n)]

Als de instelling [Aan] is, kunt u met behulp van de cijfertoetsen een weergavetijd tussen 10 en 999 seconden specificeren, in stappen van 1 seconde.

Extern toetsenbord

U kunt de opmaak opgeven van het externe toetsenbord dat op de poort van de USB-hostinterface is aangesloten.

Standaardinstelling: [Uit]

De volgende talen kunnen worde ingesteld:

Regio A pictogram (voornamelijk Europa)

[Engels], [Duits], [Frans], [Frans (Belgisch)], [Frans (Canadees)], [Italiaans], [Spaans], [Nederlands], [Portugees], [Pools], [Tsjechisch], [Zweeds], [Fins], [Hongaards], [Noors], [Danish], [Japanese], [Vereenvoudigd Chinees], [Traditioneel Chinees], [Russisch], [Hangul], [Catalaans], [Turks] en [Grieks]

Pictogram RegioA (voornamelijk Azië)

[Engels], [Duits], [Frans (Canadees)], [Italiaans], [Spaans], [Nederlands], [Portugees], [Pools], [Tsjechisch], [Zweeds], [Fins], [Hongaars], [Noors], [Danish], [Japanese], [Vereenvoudigd Chinees], [Traditioneel Chinees], [Russisch], [Hangul], [Catalaans] en [Turks]

RegionB icon(voornamelijk in Noord-Amerika)

[Engels], [Duits], [Frans (Canadees)], [Italiaans], [Spaans], [Nederlands], [Portugees], [Pools], [Tsjechisch], [Zweeds], [Fins], [Hongaars], [Noors], [Danish], [Japanese], [Vereenvoudigd Chinees], [Traditioneel Chinees], [Russisch], [Hangul], [Catalaans] en [Turks]

Compatibele ID

U kunt de instelling Compatibele ID in- of uitschakelen.

Als deze instelling op [Actief] is ingesteld, kunt u het printerstuurprogramma automatisch installeren door een computer op het apparaat aan te sluiten via USB of het netwerk.

Standaardinstelling: [Actief]

USB-apparaatlijst programmeren/wijzigen

U kunt "Product-ID"- en "Verkoper ID"-informatie voor een USB-toetsenbord of een IC-kaartleesapparaat op de apparaatlijst registreren, zodat het gebruik van USB-apparaten wordt beperkt. De "Product-ID"- en "Verkoper ID"-informatie voor een USB-apparaat zijn door de fabrikant toegewezen om het individuele apparaat te identificeren. "Product-ID" kan worden ingevoerd tussen 0 en 0xFFFF. "Verkoper ID" kan worden ingevoerd tussen 0x0001 en 0xFFFE. Er kunnen maximaal twee paar "Product-ID"- en "Verkoper ID"-informatie worden geregistreerd.

Ontwaken uit en.sp.stnd vr bedrijfstoep.

Geef op of ontwaken uit slaapstand in lage-energiemodus moet worden aangezet om toepassingen die onafhankelijk zijn van het apparaat te gebruiken, zoals Adresboek beheren of Browser.

Standaardinstelling: [Uit]

Als [Aan (energie besparen)] is geselecteerd, duurt het langer dan normaal voordat het apparaat gereed is voor gebruik.