Een gebruikerscode wijzigen

Belangrijk

• Zelfs als u een gebruikerscode wijzigt, zal de waarde van de teller niet worden gewist.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

3Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

4Selecteer de gebruiker waarvoor u de gebruikerscode wilt wijzigen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

5Druk op [Verif. info].

6Druk op [Wijzigen] onder "Gebruikerscode".

Afbeelding van bedieningspaneel

7Voer de nieuwe gebruikerscode in met behulp van de cijfertoetsen en druk op de [hekje]-knop.

8Om de beschikbare functies te wijzigen, drukt u op [Pijl-omlaagVolgende] om "Beschikbare functies" weer te geven.

9Druk op de toets om de functies te selecteren die u wilt inschakelen.

10Druk op [OK].

11Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

12Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.