Een geregistreerde naam wijzigen

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement] op Home-scherm 4.

3Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

4Selecteer de geregistreerde naam die u wilt wijzigen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

5Druk op [Wijzigen] onder "Naam" of "Toetsweergave" om de naam of de toetsweergave te wijzigen.

6Voer de naam of toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

7Druk onder "Registratienr." op [Wijzigen] als u het registratienummer wilt wijzigen.

8Voer een nieuw registratienummer in met de cijfertoetsen en druk dan op de toets [hekje].

9Als u de weergaveprioriteit wilt wijzigen, drukt u op [Wijzigen] onder "Weergave prioriteit".

10Voer een prioriteitsnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [hekje]-knop.

11Als u de titel wilt wijzigen, drukt u op [Pijl-omlaagVolgende]. Vervolgens drukt u op de toets voor de classificatie die u wilt gebruiken in "Selecteer een titel".

12Druk op [OK].

13Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

14Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.