Gebruik het commando "web" om de parameters in Web Image Monitor weer te geven en te configureren.

Instellingen bekijken

msh> web

URL-configuratie

U kunt gekoppelde URL's instellen door op [URL] te klikken in Web Image Monitor.

msh> web "ID" url http://"The URL or IP address you want to register"/

Geef "1" of "2" op als ID voor het cijfer dat met de URL overeenstemt. Er kunnen maximaal twee URL's worden geregistreerd en opgegeven.

URL's verwijderen die als gekoppelde bestemming zijn geregistreerd

msh> web "ID" clear url

Geef "1" of "2" op als ID voor het cijfer dat met de URL overeenkomt.

Koppelingsnaam configureren

U kunt de naam invoeren van de URL die wordt weergegeven in Web Image Monitor.

msh> web "ID" name "Name you want to display"

Geef "1" of "2" op als ID voor het cijfer dat met de koppelingsnaam overeenkomt.

Namen wijzigen van URL's die als gekoppelde bestemming zijn geregistreerd

msh> web "ID" clear name

Geef "1" of "2" op als ID voor het cijfer dat met de koppelingsnaam overeenkomt.

De Help-URL configureren

U kunt gekoppelde URL's instellen door op "?" in Web Image Monitor te klikken.

msh> web help http://"Help URL or IP address"/help/

URL van Help opnieuw instellen

msh> web clear help