Gebruik de opdracht "passwd" om het wachtwoord voor onderhoud op afstand te wijzigen.

Het wachtwoord wijzigen

msh> passwd

• Geef het huidige wachtwoord op.

• Voer een nieuw wachtwoord in.

• Voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen.

Het wachtwoord van de beheerder wijzigen met de Supervisor

msh> passwd {Administrator ID}

• Voer een nieuw wachtwoord in.

• Voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen.

Opmerking

• Zorg ervoor dat u het wachtwoord niet vergeet of kwijtraakt.

• U kunt een wachtwoord invoeren met maximaal 32 alfanumerieke tekens. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. "R" is bijvoorbeeld niet hetzelfde als "r".