Indeling van e-mailbericht op verzoek

Om de functie "E-mailmelding op verzoek" te kunnen gebruiken, moet u een verzoek per e-mail naar het apparaat verzenden in een bepaalde indeling.

Voer met uw e-mailsoftware het volgende in:

Bestandsformaat van het verzoek per e-mail

Item

Beschrijving

Naar

Voer het e-mailadres in dat bij "E-mailmelding e-mailadres".

Onderwerp

Voer "requeststatus" in.

Van

Geef een geldig e-mailadres op. De apparaatinformatie wordt naar het adres gestuurd dat hier wordt opgegeven.

Opmerking

• Het e-mailbericht mag niet groter zijn dan 1MB.

• De e-mail kan onvolledig zijn indien deze direct na het aanzetten van het apparaat wordt verzonden.

• Het onderwerp is niet hoofdlettergevoelig.

• Het hoofdgedeelte van een aanvraag-e-mail heeft geen betekenis. Alle tekst in de hoofdtekst van de e-mail wordt genegeerd.