Web Image Monitor Help weergeven

Als u Help voor de eerste keer gebruikt en op de Help-knop klikt (PictogramafbeeldingPictogramafbeelding), dan verschijnt het configuratiescherm. In dit scherm kunt u Help op twee verschillende manieren weergeven, zoals hieronder wordt beschreven:

Help op onze website bekijken

U kunt de nieuwste helpinformatie bekijken.

Help downloaden en bekijken

U kunt de Help downloaden naar uw computer. Als u de Help wilt bekijken zonder verbinding te hoeven maken met het Internet, kunt u het pad naar het lokale bestand opgeven als URL voor de Help.

Opmerking

• Door in het koptekstgebied op de Help-knop (Pictogramafbeelding) te klikken, verschijnt de inhoud van de Help-functie.

• Als u in het werkgebied op de Help-knop (Pictogramafbeelding) klikt, dan verschijnt de Help-functie voor de instellingsitems in het werkgebied.