De LDAP-server wijzigen

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op Home-scherm 4.

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Systeeminstellingen].

5Druk op [Beheerdertoepassingen].

6Druk op [Pijl-omlaagVolgende] tot [Programmeer/Wijzig/Verwijder LDAP server] wordt weergegeven.

7Druk op [Programmeer/Wijzig/Verwijder LDAP server].

8Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

9Selecteer de LDAP-server die u wilt wijzigen.

10Wijzig de instellingen waar nodig.

11Druk op [OK] na het instellen van elk item.

12Druk op [Afsluiten].

13Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

14Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.