Taal & invoer

Verwisselbare talen selecteren

U kunt tot vijf schermtalen instellen die u kunt wijzigen.

Afhankelijk van de bestemming wordt de standaardwaarde aangepast.

U kunt de volgende talen instellen: [Japans], [Engels], [Frans], [Duits], [Italiaans], [Spaans], [Nederlands], [Noors], [Deens], [Zweeds], [Pools], [Portugees], [Hongaars], [Tsjechisch], [Fins], [Chinees(ver.karak)], [Trad. Chinees], [Russisch], [Grieks], [Koreaans], [Catalaans], [Turks] en [Brazil. Portugees]

Taal selecteren

Selecteer de weergavetaal uit de ingestelde talen in [Verwisselbare talen selecteren].

Persoonlijk woordenboek

U kunt woorden in het woordenboek opslaan om ze weer te geven als woordsuggesties.

Druk op [Toevoegen] rechtsboven in het scherm en sla woorden op.

Standaard

Selecteer het soort toetsenbord dat wordt gebruikt.

Standaardinstelling: [Schermtoetsenbord]

• Schermtoetsenbord

• Invoertalen

Selecteer de invoertaal.

Standaardinstelling: [Systeemtaal gebruiken]

• Automatische hoofdletters

Geef op of de eerste letter van zinnen automatisch naar een hoofdletter wordt veranderd. Deze functie is beschikbaar voor alfabetten.

Standaardinstelling: [AAN]

• Automatische correctie

Geef op of verkeerd gespelde woorden automatisch moeten worden gecorrigeerd wanneer u spaties of leestekens typt.

Standaardinstelling: [Uit]

• Toon correctiesuggesties

Geef op of woordsuggesties al dan niet worden gegeven om tikfouten te corrigeren.

Standaardinstelling: [Altijd tonen]

• Geavanceerde instellingen

• Aangepaste invoerstijlen

Geef de toetsenindeling voor elke taal op. De opgegeven toetsenindeling wordt toegevoegd aan de invoertaallijst en u kunt de indeling gebruiken door de taal te selecteren.

De toetsenindelingen die u kunt opgeven zijn QWERTY, QWERTZ, AZERTY, Dvorak, Colemak en PC.

• iWnn IME

• Invoertalen

Selecteer de invoertaal.

Standaardinstelling: [Systeemtaal gebruiken]

• Display

• Type toetsenbord

Selecteer het type toetsenbord uit [QWERTY-toetsenbord] of [10-toetsen toetsenbord] voor elke invoermodus. De standaardinstelling is [QWERTY-toetsenbord] voor alle invoermodi.

• Afmeting toetsen

Geef de hoogte op van de toetsen op het toetsenbord.

Standaardinstelling: [100%]

• Weergeven taalschakeltoets

Geef op of de taalschakeltoets op het toetsenbord moet worden getoond. U kunt de taal van iWnn IME-toetsenbord schakelen met de taalschakeltoets.

Standaardinstelling: [AAN]

• Schakel naar andere invoermethoden

Geef op of de invoermethode anders dan iWnn IME moet worden gewijzigd met de taalschakeltoets.

Standaardinstelling: [Uit]

• Volledig scherm

Geef op of het toetsenbord op volledig scherm moet worden weergegeven.

Standaardinstelling: [Uit]

• Aantal regels met woordsuggesties

Geef het aantal regels met woordsuggesties op dat wordt weergegeven voor conversie of verbinding als u typt.

Standaardinstelling: [1]

• Voorspelling/conversie

• Japanse woordvoorspelling

Geef op of woordsuggesties moeten worden weergegeven voor conversie of verbinding in de invoermodus voor Japanse tekens.

Standaardinstelling: [AAN]

• Japanse Wildcard-voorspelling

Geef op of woordsuggesties moeten worden weergegeven voor conversie of verbinding voor een aantal tekens in de invoermodus voor Japanse tekens.

Standaardinstelling: [AAN]

• Woordvoorspelling

Geef op of woordsuggesties moeten worden weergegeven voor conversie of verbinding in de alfanumerieke invoermodus.

Standaardinstelling: [AAN]

• Wildcardvoorspelling

Geef op of woordsuggesties moeten worden weergegeven voor conversie of verbinding voor een aantal tekens in de alfanumerieke invoermodus.

Standaardinstelling: [AAN]

• Tikfoutverbetering

Geef op of invoersuggesties naast aangrenzende tekens moeten worden weergegeven in alfanumerieke invoermodus.

Standaardinstelling: [AAN]

• Automatische spatie-invoer

Geef op of er automatisch een spatie moet worden ingevoerd nadat een woord is getypt.

Standaardinstelling: [AAN]

• Autom. hoofdletters

Geef op of het eerste teken van zinnen automatisch een hoofdletter krijgt in alfanumerieke invoermodus. Deze functie is beschikbaar voor alfabetten.

Standaardinstelling: [AAN]

• Toetsbewerking

• Geluid bij indrukken toetsen

Geef op of toetsbewerkingen al dan niet een pieptoon produceren.

Standaardinstelling: [Uit]

• Toetsvoorbeeld

Geef op of u de belangrijkste pop-up displays wenst in te schakelen wanneer u op toetsen drukt.

Standaardinstelling: [AAN]

• Veeginvoer

Geef op of veeginvoer moet worden ingeschakeld als u met een 10-toetsen-toetsenbord typt.

Standaardinstelling: [AAN]

• Veeggevoeligheid

Stel de veeggevoeligheid van een 10-toetsen-toetsenbord af. Deze instelling kan worden geconfigureerd als [Veeginvoer] is ingesteld op [AAN].

• Invoerwissel

Geef op of de schakelinvoer moet worden ingesteld in een 10-toetsen-toetsenbord. Deze instelling kan worden geconfigureerd als [Veeginvoer] is ingesteld op [AAN].

Standaardinstelling: [AAN]

• Automatische cursorverplaatsing

Selecteer de snelheid voor de automatische cursorbeweging van een 10-toetsen-toetsenbord. Deze instelling kan worden geconfigureerd als [Veeginvoer] is ingesteld op [UIT] of [Invoerwissel] is ingesteld op [AAN].

Standaardinstelling: [Normaal]

• Overige

• Instellingen terugzetten

Initialiseer de instellingen opgegeven in [iWnn IME]. De inhoud van het gebruikerswoordenboek wordt echter niet geïnitialiseerd.

• Info over IME

Hiermee bekijkt u de versie van iWnn IME.