Volume

Pas het volume van het op het apparaat afgespeelde geluid aan.

Standaardinstelling: [1]

Meldingsgeluid

Geef het geluidspatroon aan voor als op het scherm wordt getikt.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Bewerking ongeldig

Geef het geluidspatroon aan voor als een ongeldige bewerking wordt uitgevoerd.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Bewerking voltooid

Geef het geluidspatroon aan voor als een bewerking wordt voltooid.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Afdrukken van fax voltooid

Geef het geluidspatroon aan voor als het afdrukken van een ontvangen fax is voltooid.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Faxverzending voltooid

Geef het geluidspatroon aan voor als een faxverzending is voltooid.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Faxontvangst voltooid

Geef het geluidspatroon aan voor als een faxontvangst is voltooid.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Inloggen

Geef het geluidspatroon aan voor als er wordt aangemeld.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Uitloggen

Geef het geluidspatroon aan voor als er wordt afgemeld.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Opwarmen

Geef het geluidspatroon aan voor als het apparaat kan worden gebruikt.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Automatisch resetten

Geef het geluidspatroon aan voor als er gedurende een bepaalde periode geen bewerking is uitgevoerd.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluidsniveau minder urgente situatie

Geef het geluidspatroon aan voor als een document op het apparaat is achtergelaten.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Geluidsniveau urgente situatie

Geef het geluidspatroon aan voor als een bewerking is onderbroken.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]

Blanco pagina gedetecteerd

Geef het geluidspatroon aan voor als een gescand document blanco is.

Standaardinstelling: [Piepgeluid]