De optionele hoorn of een externe telefoon aansluiten Regio B-pictogram(Noord-Amerika)

U kunt de optionele hoorn of een externe telefoon op het apparaat aansluiten.

U kunt er telefoongesprekken mee voeren.

Belangrijk

• Wanneer u de optionele hoorn of een externe telefoon met de knop [Direct Kiezen] gebruikt voor telefoongesprekken, kunt u niet met de andere partij praten zonder eerst op de knop [Direct Kiezen] te drukken nadat u de hoorn hebt opgepakt.

Het type lijn voor de hoorn opgeven

illustratie van het opgeven van het type lijn voor de hoorn

De schakelaar op de hoorn moet in de juiste positie staan - TT (Tone Dialing) of DP (Pulse Dialing).

Het belvolume van de hoorn aanpassen

illustratie van het opgeven van het belvolume van de hoorn

Het volume van de beltoon van de hoorn aanpassen met de volumeschakelaar.

Het volume van de hoorn aanpassen

illustratie van het opgeven van het volume van de hoorn

Pas het volume van de hoorn aan met de volumeschakelaar.

Opmerking

• Mogelijk kunnen sommige externe telefoons niet worden aangesloten of functioneren deze niet goed.