De telefoonlijn aansluiten

Om het apparaat op een telefoonlijn aan te sluiten, gebruikt u een modulaire snap-in-connector.

VOORZICHTIG

• Om RF-interferentie te voorkomen, moet er een telefoonlijnkabel met een ferrietkern gebruikt worden.

Belangrijk

• Zorg ervoor dat u het juiste connectortype heeft, voordat u start.

Illustratie van het aansluiten van de telefoonlijn (illustratie met nummers en benoemingen)

1. LINE (connector voor G3-interface-eenheid)

Sluit een telefoonlijn aan.

2. TEL (connector voor externe telefoon)

Sluit hier de optionele hoorn of een externe telefoon op aan.

Opmerking

• Als u een modulaire kabel op de G3-interfacesleuf aansluit, maak dan twee lussen op 1,5 cm (1) vanaf het uiteinde van de modulaire kabel (aansluitkant naar het apparaat) en bevestig de meegeleverde ferrietkern op de lussen zoals is afgebeeld.

Illustratie van een modulaire kabel met ferrietkern