Originelen in de automatische documentinvoer plaatsen

Zorg ervoor dat u het origineel netjes plaatst. Als u dat niet doet, kan het apparaat mogelijk een papierstoringsmelding weergeven. Zorg er ook voor dat u geen originelen of andere voorwerpen op het afdekpaneel legt. Dit kan een storing veroorzaken.

1Stel de origineelgeleider in op het origineelformaat.

2Plaats de originelen met de bedrukte zijde naar boven in de ADF.

Stapel geen originelen boven de limietmarkering.

De eerste pagina moet bovenop worden geplaatst.

Als u originelen plaatst die langer zijn dan A4Liggend, 81/2 × 11Liggend, gebruikt u de verlengstukken.

Afbeelding met genummerd bijschrift van ADF

1. Limietmarkering

2. Origineelgeleiders

Opmerking

• Raadpleeg Kopiëren / Document Server voor meer informatie over het gebruik van de ADF.

• Strijk gekruld papier helemaal glad voordat u de originelen in de ADF plaatst.

• Om papierstoringen te voorkomen, moet u de originelen uitwaaieren voordat u deze in de ADF plaatst.

• Zorg ervoor dat u de originelen plaatst, nadat correctievloeistof of inkt volledig is opgedroogd. Neemt u deze voorzorgsmaatregel niet, dan kunnen er vlekken op de glasplaat ontstaan die gescand kunnen worden.

• Het apparaat kan het formaat van het origineel niet automatisch detecteren. Geef het formaat van het origineel op. Voor meer informatie over het opgeven van het originele formaat, zie de handleiding Kopiëren / Document Server of Scannen.

• Voor meer informatie over de origineelformaten en -gewichten die u in de ADF kunt plaatsen, zie Aanbevolen origineelformaten en gewichten.