IP-faxverzending en ontvangst

Netwerk:

• Standaard: Ethernet interface (1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T)

• Optioneel: IEEE 802.11a/b/g/n draadloze LAN-interface

Scanregeldichtheid:

Standaard: 8 × 3,85 regels/mm, 200 × 100 dpi (standaard tekens), 8 × 7,7 regels/mm, 200 × 200 dpi (detailtekens)

Maximaal origineelformaat:

Standaard: A4Liggend, 81/2 × 14Liggend

Aangepast: 216 × 600 mm (8,5 × 23,6 inch)

Maximaal scanformaat:

216 × 600 mm (8,5 × 23,6 inch)

Verzendprotocol:

Aanbevolen: T.38, TCP, UDP/IP-communicatie, SIP (RFC 3261-compatibel), H.323 v2

Compatibele apparatuur:

Compatibele IP-faxapparatuur

IP-faxverzendfunctie:

Een IP-adres opgeven en faxberichten versturen naar een compatibel IP-faxapparaat via een netwerk.

Kan ook faxen sturen naar een G3-faxapparaat dat is aangesloten op het telefoonnet via een VoIP-gateway.

IP-faxontvangstfunctie:

Faxen ontvangen die zijn verzonden door een compatibel IP-faxapparaat via het netwerk.

Kan ook faxen ontvangen van een G3-faxapparaat dat is aangesloten op het telefoonnet via een VoIP gateway.