Informatie controleren met Gebruikersinstools

Zorg ervoor dat u contact opneemt met uw onderhoudsmonteur om het volgende na te gaan:

Voorraad

• Toner

Apparaatonderhoud/-reparatie

• Telefoonnummer

• Serienummer apparaat

Vertegenwoordiger

• Telefoonnummer

Leveringsopdracht

• Telefoonnummer

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Informatie].

4Als u een informatielijst wilt afdrukken, drukt u op [Informatie afdrukken] en vervolgens op [Starten].

5Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

6Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.