De teller geeft het totaal aantal pagina's weer dat door elke functie wordt gebruikt.

U kunt de tellerinformatie ook afdrukken.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Teller].

4Als u een tellerlijst wilt afdrukken, drukt op [Tellerlijst afdrukken] en vervolgens op [Starten].

5Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

6Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.