Geavanceerd

Zoekmachine instellen

Hiermee selecteert u een zoekmachine als standaardzoekmachine die automatisch wordt geopend wanneer een zoekactie wordt uitgevoerd op het internet.

Standaardinstelling: [Google]

Openen in achtergrond

Een nieuw tabblad openen achter het huidige tabblad.

Standaardinstelling: [UIT]

Javascript activeren

Hiermee schakelt u JavaScript in. Wanneer JavaScript is geactiveerd, kunt u dynamische interactie hebben met programma's op de internetpagina's.

Standaardinstelling: [AAN]

Invoegtoepassingen inschakelen

Invoegtoepassingen inschakelen. Wanneer invoegtoepassingen zijn ingeschakeld, kan de browser speciale soorten internetinhoud verwerken.

Standaardinstelling: [Altijd aan]

Gebruikersagent instelling

Specificeer het type, de versie en andere informatie van de webserver die naar de webserver wordt verstuurd.

Standaardinstelling: [Desktop]

Website-instellingen

Controleer de geavanceerde instellingen voor specifieke websites.

PAGINA-INHOUD

• Standaardzoom

Selecteer het vergrotingspercentage van de browser.

Standaardinstelling: [Medium]

• Pagina's openen in overzicht

Hiermee geeft u de zojuist geopende internetpagina weer op volledig scherm.

Standaardinstelling: [[AAN]]

• Pagina's automatisch aanpassen

Internetpagina's aanpassen zodat ze op het apparaatscherm passen.

Standaardinstelling: [[AAN]]

• Pop-ups blokkeren

Voorkomen dat reclame en andere afbeeldingen in afzonderlijke vensters op het scherm verschijnen.

Standaardinstelling: [[AAN]]

• Tekstcodering

Selecteer de tekstcodering.

STANDAARDINSTELLINGEN TERUGZETTEN

• Terugzetten naar standaard

Hiermee worden alle standaard fabrieksinstellingen hersteld.