Snelkoppelingen naar programma's toevoegen aan het [Home]-scherm

U kunt snelkoppelingen naar programma's die zijn geregistreerd op de modus kopieerapparaat, fax, scanner of snelle toepassingen toevoegen.

1Open het functiescherm waarnaar u het programma wilt registreren.

2Wanneer u de Oudere toepassingen gebruikt, drukt u op [Progr. oproepen/progr./wijz.] linksonder in het scherm. Als u gebruikt maakt van de snelle toepassing, druk dan op [Menu] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderin het midden van het scherm.

3Registreer een programma.

4Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

5Druk op Operation panel screen illustration.

6Druk op het tabblad [Programmeren].

7Om een programma weer te geven dat is geregistreerd voor de kopieerapparaat-, fax- of scanfunctie, druk dan enige tijd het pictogram [Oudere toepassingen] in. Om een programma weer te geven dat is geregistreerd voor de snelle toepassing, druk dan enige tijd het pictogram Applicatie in.

De afbeelding van waar de snelkoppeling moet worden geplaatst in het [Home]-scherm wordt weergegeven.

8Sleep het pictogram naar de gewenste plek in het scherm.

9Selecteer in de lijst het programma dat u wilt toevoegen.