Snelkoppelingen toevoegen aan het [Home]-scherm

U kunt snelkoppelingen toevoegen aan de functies van het apparaat.

U kunt de pictogrammen van de apparaatfuncties en ingebouwde software weergeven nadat u ze hebt verwijderd uit het [Home]-scherm.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Druk op Operation panel screen illustration.

3Druk op het tabblad [Programmeren] om een snelkoppeling toe te voegen aan een van de Oudere toepassingen, zoals een kopieerapparaatmodus of faxmodus. Druk op het tabblad [Apps] om een snelkoppeling toe te voegen naar een andere toepassing dan de Oudere toepassingen.

4Houd het pictogram [Oudere toepassingen] enige tijd ingedrukt om een snelkoppeling toe te voegen aan een van de Oudere toepassingen, zoals een kopieerapparaatmodus of faxmodus. Druk enige tijd op het toepassingspictogram om een snelkoppeling toe te voegen naar een andere toepassing dan de Oudere toepassingen.

De afbeelding van waar de snelkoppeling moet worden geplaatst in het [Home]-scherm wordt weergegeven.

5Sleep het pictogram naar de gewenste plek in het scherm.

Als u een snelkoppeling wilt toevoegen naar de kopieerapparaatmodus, faxmodus of de oudere toepassingen van het apparaat, gaat u verder met stap 6.

6Selecteer in de lijst de Oudere toepassingen die u wilt toevoegen.