De instellingen van papierformaat wijzigen

Nadat u het papierformaat heeft gewijzigd, geeft u het papierformaat op met het bedieningspaneel.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Instell. papierlade].

4Selecteer een lade van [Papierformaat lade: Lade 1] tot [Papierformaat lade: Lade 3] waarvan u het papierformaat wilt wijzigen.

5Selecteer het formaat van het geplaatste papier en druk op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

7Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.