Device Manager NX

Device Manager NX is een toepassing die toezicht houdt op netwerkprinters. Deze toepassing kan meerdere netwerkprinters monitoren aan de hand van IP-adressen. Deze toepassing is bestemd voor gebruik door netwerkbeheerders.

Device Manager NX Lite is beschikbaar als gratis download. Voor Device Manager NX Accounting neemt u contact op met uw lokale dealer om informatie te krijgen over het downloaden van de software.

Opmerking

• Voor meer informatie over de functies, zie de handleiding van Device Manager NX.

• Device Manager NX kan gegevens gebruiken die gegenereerd zijn door SmartDeviceMonitor for Admin.