Tekst invoeren met behulp van de functie voor voorspellende invoer

Het apparaat kan woorden voorspellen en weergeven op basis van de letters die u zojuist heeft getypt.

De volgende procedure legt uit hoe u "New York" invoert als voorbeeld.

1Druk op Schermafbeelding bedieningspaneel.

2Druk op [N].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Selecteer "New York" uit de voorgestelde lijst.

Opmerking

• Als u woorden die u vaak gebruikt op voorhand registreert, zullen deze bovenaan in de voorgestelde lijst verschijnen. Voor meer informatie over het gebruikerswoordenboek, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.