Informatie over functies van de externe apparaatopties Region B icon(voornamelijk in Noord-Amerika)

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

1. Interne lade 2

Als u deze lade als uitvoerlade selecteert, worden kopieën/afdrukken hier met de bedrukte zijde omlaag afgeleverd.

2. Telefoonhoorn

Deze telefoonhoorn hoort bij de geïnstalleerde faxeenheid.

Hiermee kunt u de functies Direct kiezen en Handmatig kiezen gebruiken. Met de hoorn is het ook mogelijk om het apparaat als telefoon te gebruiken.

3. Papierinvoereenheid (lade 2 en lade 3)

U kunt maximaal 500 vellen papier plaatsen. Er kunnen maximaal twee lades op elkaar gestapeld worden.