Informatie over onderdelen Regio A-pictogram(voornamelijk in Azië)

VOORZICHTIG

• De ventilatieopeningen van het apparaat mogen niet geblokkeerd zijn. Als dit toch gebeurt, bestaat er kans op brand als gevolg van oververhitte interne elementen.

Aanzicht vanaf de voor- en rechterkant

Afbeelding van hoofdeenheid met opsomming van onderdelen

1. ADF

Laat de ADF zakken over de originelen die op de glasplaat liggen.

Als u een stapel originelen in de ADF plaatst, zal de AFD automatisch de originelen één voor één invoeren.

2. Glasplaat

Plaats originelen hier met de bedrukte zijde naar beneden.

3. Bedieningspaneel

Zie Namen en functies van het bedieningspaneel.

4. Voorpaneel

U kunt via deze opening de tonercartridge vervangen.

5. Papierlade

Hier plaatst u het papier in.

6. Papierlade-eenheid

Hier plaatst u het papier in.

7. Ventilatieopening

De ventilatiegaten zorgen ervoor dat het apparaat niet overhit raakt.

8. Hoofdstroomschakelaar

Om het apparaat te kunnen gebruiken, moet de hoofdstroomschakelaar ingeschakeld zijn. Indien de schakelaar uitgeschakeld is, zet u deze aan.

9. Handinvoer

Hiermee kunt u OHP-transparanten en etiketten (klevende etiketten) kopiëren of erop afdrukken.

10. Verlengstuk

Trek dit verlengstuk uit als u vellen van A4Liggend, 81/2 × 11Liggend of groter in de handinvoer plaatst.

11. Papiergeleiders

Als u papier in de handinvoer plaatst, zorg er dan voor dat de papiergeleiders tegen het papier aan staan.

12. Rechter onderpaneel

Open dit paneel wanneer papier is vastgelopen.

13. Rechterpaneel

Open dit paneel wanneer papier is vastgelopen.

Aanzicht vanaf de voor- en linkerkant

Afbeelding van hoofdeenheid met opsomming van onderdelen

1. Informatie over interne lades

Open de eindgeleider en breng deze omhoog voor het ondersteunen van groot papier.

2. Interne lade 2

Als u deze lade als uitvoerlade selecteert, worden kopieën/afdrukken hier met de bedrukte zijde omlaag afgeleverd.

3. Interne lade

Gekopieerd of afgedrukt papier en faxberichten worden hier afgeleverd.

4. ADF-verlengstukken

Breng deze verlengstukken omhoog om groot papier te ondersteunen.

Aanzicht vanaf de achter- en linkerkant

Afbeelding van hoofdeenheid met opsomming van onderdelen

1. Ventilatieopening

De ventilatiegaten zorgen ervoor dat het apparaat niet overhit raakt.