De scaninstellingen en distributie centraal beheren

Met het DSM-systeem (Distributed Scan Management) in Windows Server 2008 R2/2012 kunt u de bestemmingen en scaninstellingen voor elke gebruiker in een groep afzonderlijk beheren en deze gegevens gebruiken bij het delen van gescande gegevens.

U kunt dit systeem ook gebruiken om gegevens over gebruikers van het netwerk en de scanfuncties van het apparaat centraal te beheren. Zowel afgeleverde bestanden als gebruikersgegevens kunnen worden beheerd.

Afbeelding van centraal beheren van scaninstellingen en distributie

Verwijzing

• Zie Scannen voor meer informatie over het afleveren van bestanden met behulp van het DSM-systeem.