Overzicht van e-mailverzendfunctie

Dit apparaat gebruikt de faxfunctie voor het verzenden van gescande documenten via het netwerk naar computers.

Geef het e-mailadres van een computer op.

Bij het verzenden naar e-mailbestemmingen kunt u PDF, TIFF of PDF/A selecteren als bestandstype van het document dat u verzendt.

Als u tegelijkertijd een bestemmingsfaxnummer (van het faxapparaat van een andere partij) en een e-mailadres op uw computer opgeeft, kunt u het verzonden document op uw computer bekijken.

Illustratie van een E-mailverzending

U kunt ook het e-mailadres opgeven van een ander apparaat dat Internetfaxen als e-mailbestemming ondersteunt.

Opmerking

• Als u het e-mailadres opgeeft van een ander apparaat dat internetfaxen ondersteunt, selecteert u TIFF als bestandsformaat. PDF-bestanden worden mogelijk niet geaccepteerd. Dit is afhankelijk van het bestemmingsapparaat.

• Afbeeldingen in zwart-wit worden op dezelfde manier verzonden als standaard faxverzendingen.

• Als een e-mailbericht dat vanaf dit apparaat wordt verstuurd, tekens in een andere taal bevat dan Engels, kan het bericht vervormd worden weergegeven.