Ingevoerde bestemmingen opslaan in het adresboek

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een direct ingevoerde fax-, IP-fax-, internetfax- of e-mailbestemming in het Adresboek opslaat.

U kunt recente bestemmingen ook registreren op het scherm [Recente bestemmingen]. Druk op [Prog.Best. ] in plaats van [Prg.Best.].

1Druk op [Fax], [Internet fax], [E-mail] of [Map] om het type verzending te veranderen.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Voer de bestemming in.

3Druk op [Prg.Best.].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Namen] en voer alle noodzakelijke informatie in.

Afbeelding van bedieningspaneel

Wanneer u een e-mailbestemming opslaat, selecteert u [E-mail / Internet faxbestemming] bij [Gebruik E-mailadres voor].

5Druk op [OK].

Opmerking

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het opslaan van bestemmingen.