Bestemmingen in het adresboek opslaan vanuit het stand-byscherm

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u het adresboek rechtstreeks vanuit het stand-by scherm kunt openen met [Prg.Best.] om bestemmingen op te slaan.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, verschijnt [Prg.Best.] mogelijk niet en kunt u de bestemming niet registreren.

• Als het apparaat is ingesteld als beheerde client voor de centrale adresboekbeheerfunctie, wordt [Prg.Best. ] niet weergegeven.