Bestanden in het geheugen van een Fax op afstand bevestigen

Op het subapparaat kunt u een bestand controleren die in het geheugen is opgeslagen en nog niet is verzonden. U kunt ook een verzending vanaf het subapparaat annuleren.

1Druk op [TX/RX-status].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

U kunt de status van stand-bybestanden in de lijst bekijken.

3Om een verzending te annuleren, selecteert u een bestand en drukt u vervolgens op [Verzenden stoppen].

Als het bevestigingsbericht wordt weergegeven, drukt u op [OK] .

Alle bestanden die in het geheugen van het hoofdapparaat staan, worden weergegeven.

Voordat er een bestand vanaf het subapparaat wordt verzonden met behulp van de functie Fax op afstand, wordt Afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel voor de bestemmingsnaam weergegeven.

Om de status van het verzonden bestand te verversen, drukt u op [Status vernieuwen].

4Druk twee keer op [Afsluit.].