Beschikbare functies in het [Faxeigenschappen]-menu voor Fax op afstand

U kunt de volgende items opgeven voor het menu Faxeigenschappen op het subapparaat:

Algemene instellingen

• Snelbedieningstoets (1-3)

Als [Aan] is geselecteerd, kunnen de sneltoetsen worden geregistreerd voor de volgende items:

Faxkoptekst Afdruk., Status TX-bestand (Status Verzendbestand), Status RX-bestand (Status Ontvangstbestand), Rapp. comm.result. (Rapport communicatieresultaat)

• Titel veranderen

• Bestemming zoeken

Zie Algemene instellingen.

Scaninstellingen

• Scanformaat programmeren/wijzigen/verwijderen

• Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat

Zie Scaninstellingen.

Ontvangstinstellingen

• 2-zijdig Afdruk

• Papierlade

Zie Ontvangstinstellingen.

Oorspronkelijke instellingen

• Parameterinstelling

U kunt de volgende schakelaars voor de gebruikersparamaters configureren om functie-instellingen te wijzigen. Wijzig geen bitschakelaars behalve de volgende:

• Afdrukken is beperkt tot de pagina's die de hoogste prioriteit hebben (juiste formaat afdrukken) (schakelaar 05, bit 5)

• Waarschuwing lege lade ('papier op') zelfs als één papierlade leeg is (schakelaar 05, bit 7)

• Bijna lege documenten detecteren en rapporteren tijdens het scannen (schakelaar 11, bit 2)

• Opnieuw instellen wanneer functie wordt gewijzigd (schakelaar 14, bit 3)

• De beschikbare invoerlade selecteren (schakelaar 15, bit 2, 1, 0)

• Of de beschikbare invoerlade al dan niet moet worden geselecteerd (schakelaar 15, bit 5)

• Of u op [Toev.] moet drukken nadat u bij het verzenden een bestemming heeft opgegeven met de bestemmingstoets (schakelaar 17, bit 2)

• Of u de instellingen opnieuw moet maken wanneer een origineel wordt gescand (schakelaar 17, bit 3)

• Het subapparaat geeft een geluidssignaal om u te laten weten dat een ontvangen document is afgedrukt (schakelaar 37, bit 6)

• Fax-informatie programmeren (Faxkoptekst)

• Menu beschermen

Zie Oorspronkelijke instellingen en Parameterinstellingen.

Opmerking

• U kunt functies die het hoofdapparaat niet ondersteunt, niet gebruiken.