Voordat u LAN-fax gebruikt

Als u LAN-faxvoorzieningen wilt kunnen gebruiken, moet een LAN-faxstuurprogramma op uw computer te zijn geïnstalleerd.

Voor meer informatie over het installeren van het LAN-faxstuurprogramma, leest u de Installatiehandleiding Stuurprogramma.

U dient ook in overeenstemming met het soort verbinding de vereiste instellingen voor computer-naar-faxnetwerk op het apparaat uit te voeren. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over de vereiste instellingen.