De verzendtijd van een stand-bybestand wijzigen

U kunt de ingestelde verzendingstijd wijzigen met Uitgesteld verzenden.

U kunt de verzendtijd ook wissen. Als de verzendtijd wordt gewist, wordt het bestand onmiddellijk verzonden.

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

3Selecteer het bestand waarvoor u de verzendtijd wilt wijzigen of annuleren.

4Druk op [Instellingen control/wijz].

5Druk op [Wijzig TX tijd].

Als u op [Prioriteit TX] drukt, wordt het bestand direct verzonden. Als er echter een bestand stand-by staat, dan wordt dat bestand als eerste verzonden.

6Druk op [Wijzigen], voer de verzendtijd opnieuw in en druk vervolgens op [Scherp].

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Aziƫ)

Voer de verzendtijd in met de cijfertoetsen.

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

Voer de verzendtijd in met behulp van de cijfertoetsen en selecteer vervolgens [AM] of [PM].

7Druk op [OK].

8Druk op [Afsluiten].

Herhaal de procedure vanaf stap 3 als u nog een verzendtijd wilt wijzigen.

9Druk twee keer op [Afsluit.].