De instellingen van een bestand in het geheugen veranderen

Met deze procedure kunt u een verzending annuleren of de instellingen van een verzending wijzigen nadat u op [Starten] hebt gedrukt (en nadat de originelen zijn gescand).

Opmerking

• Wanneer het bericht “Er zijn geen verzendbestanden gevonden.” verschijnt op het scherm nadat u op [TX-bestand contr./stoppen] drukt, worden er geen bestanden opgeslagen of verzonden met Geheugenverzending.

• Bestanden die momenteel worden verzonden, bestanden die door LAN-Fax werden verzonden en bestanden die worden opgeslagen om als rapport te worden afgedrukt, kunt u niet bekijken of bewerken.

• In sommige gevallen wordt een bestemming mogelijk niet geselecteerd als de bestemming als "Sterretje" wordt weergegeven, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.