Automatische e-mailontvangst

Wanneer deze functie aan staat, controleert het apparaat periodiek de e-mailserver voor binnenkomende e-mail en downloadt het indien nodig.

Automatische e-mailontvangst moet worden ingesteld in [Systeeminstellingen]. Wanneer u automatische ontvangst selecteert, stel dan de ontvangstinterval in minuten in onder [E-mail ontvangstinterval] bij [Bestand doorzenden] in [Systeeminstellingen]. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Opmerking

• Wanneer het geheugen vol raakt, wordt de e-mail niet op de opgegeven intervallen ontvangen. De ontvangst zal hervat worden wanneer voldoende geheugen beschikbaar is.