Geheugenontvangst

Eerst worden alle pagina's in het geheugen opgeslagen en vervolgens wordt het hele faxdocument afgedrukt.

Illustratie van Geheugenontvangst

Belangrijk

• Bij een stroomstoring (de hoofdstroomschakelaar wordt uitgeschakeld) of als het netsnoer van het apparaat ongeveer een uur lang is losgekoppeld, worden alle documenten die in het geheugen zijn opgeslagen gewist. Zodra de hoofdstroomschakelaar wordt aangezet, wordt er een stroomstoringrapport afgedrukt om u te helpen bij het controleren van de lijst met verwijderde bestanden. Zie Problemen oplossen.

Opmerking

• Het is mogelijk dat het apparaat geen grote aantallen documenten of documenten met veel gegevens kan ontvangen. Als dat het geval is, raden we u aan de optie [Aantal afdruk. ontv.best.] in te stellen op "1" en de optie "Twee originelen combineren" of [2-zijdig afdrukken] uit te schakelen.

• Wanneer er te weinig vrije geheugenruimte is, kan het apparaat geen faxdocumenten meer ontvangen.

• Wanneer de vrije geheugenruimte opraakt tijdens geheugenontvangst, is verdere ontvangst niet meer mogelijk en wordt de verbinding verbroken.

• Als u [Opslaan] hebt ingesteld op [Aan] bij Bestandsontvangstinstellingen in het menu Faxeigenschappen, wordt het ontvangen document opgeslagen op de harde schijf en wordt het niet afgedrukt. U kunt deze documenten afdrukken met behulp van het apparaat of een aangesloten computer.