Kopiëren op verschillende papiertypen

U kunt op verschillende typen papier kopiëren, zoals enveloppen, OHP-transparanten en dik papier.

Selecteer een papiertype overeenkomstig het papiergewicht of het papiertype dat u gebruikt.

Papier dat u gebruikt

Papiertype

Papierlades

Papiergewicht tussen 60 - 74 g/m2 (16 – 20 lb. bankpost)

Normaal papier 1

• Handinvoer

• Papierlades

Papiergewicht tussen 75 - 81 g/m2 (20 lb. bankpost)

Normaal papier 2

• Handinvoer

• Papierlades

Papiergewicht tussen 82 – 105 g/m2 (20 – 28 lb. bankpost)

Medium dik

• Handinvoer

• Papierlades

Papiergewicht tussen 106 – 130 g/m2 (28–35 lb. bankpost)

Dik papier 1

• Handinvoer

• Papierlades

Papiergewicht tussen 131 – 163 g/m2 (35 lb. bankpost – 90 lb. index)

Dik papier 2

• Handinvoer

• Papierlades

Papiergewicht tussen 164 – 220 g/m2 (90 lb. index – 80 lb. voorblad)

Dik papier 3

Handinvoer

OHP-transparanten

OHP (Transparant)

Handinvoer

Enveloppen

Envelop

Handinvoer

Belangrijk

• De functie Duplex kan niet worden gebruikt als u Dik papier 3 gebruikt. Als de functie Duplex is ingesteld, drukt u op [1-z 2-z:B/B] om deze instelling te annuleren.

U moet wellicht het papiertype dat u gebruikt in de [Lade Papierinstellingen] opgeven om kopieën te maken uit de papierlades. Voor meer informatie over deze instelling, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen. Voor meer informatie over het plaatsen en het kopiëren van papier vanuit de handinvoer, zie Kopiëren vanuit de handinvoer.