Kopiëren vanuit de handinvoer

Gebruik de handinvoer om op OHP-transparanten, etiketten, kalkpapier en papier dat niet in de papierladen kan worden geplaatst te kopiëren.

Voor Details over het plaatsen van papier in de handinvoer, zie de handleiding Papierspecificaties en papier bijvullen.

Belangrijk

• De functie Duplex kan niet worden uitgevoerd op papier dat via de handinvoerlade wordt ingevoerd. Als [1-z 2-z: B/B] is geselecteerd, moet u de instelling annuleren. U kunt ook de begininstellingen wijzigen. Zie Handige functies voor meer informatie.

Als het papiertype waarop u wilt kopiëren niet in het scherm [Papiertype] wordt weergegeven, dient u het papiertype op te geven in [Lade Papierinstellingen] in Gebruikersinst. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over [Instell. papierlade].

Gebruik Handinvoerlade

Druk op [Gebruik Handinvoerlade] in het scherm [Handinvoer papierlade] om uitleg weer te geven over de originelen en de papierrichting.

Afbeelding van bedieningspaneel

1Plaats het papier met de onderkant naar boven in de handinvoer.

De handinvoer (Afbeelding scherm bedieningspaneel) wordt automatisch geselecteerd.

2Druk op [Scherp].

3Druk op [Papierformaat].

4Geef het papierformaat op en druk vervolgens op [OK].

5Druk op [Papiertype].

6Geef, indien nodig, het papierformaat op en druk vervolgens tweemaal op [OK].

7Plaats originelen en druk daarna op [Start].

8Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op [Reset] om de instellingen te wissen.

Opmerking

• Als u [Autom. weergeven] selecteert voor [Scherm papierinstell. handinvoer], kunt u het scherm [Handinvoer papierlade] weergeven door op [Afbeelding scherm bedieningspaneel] te drukken in plaats van op [Scherp]. Voor meer informatie, zie Algemene toepassingen.

• Als de handinvoer niet automatisch geselecteerd is, drukt u op [Afbeelding scherm bedieningspaneel].

• Region A icon(voornamelijk in Europa en Azië) Als u de functie Snelle kopie gebruikt, kan alleen papier van A4Liggend-formaat in de handinvoer worden geplaatst.

• Region B icon(voornamelijk in Noord-Amerika) Als u de functie Snelle kopie gebruikt, kan alleen papier van 81/2 × 11Liggend-formaat in de handinvoer worden geplaatst.