Het apparaat voegt de kopieën samen tot sets en zet ze in volgorde.

Illustratie van Sorteren

1Druk op [Afwerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Kies [Sorteren] en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Voer het aantal te kopiëren sets in met de cijfertoetsen.

4Plaats de originelen.

5Selecteer de papierlade.

6Druk op [Start].

Opmerking

• Als u vanaf de glasplaat kopieert, dan wordt er eerst een enkele kopie gemaakt van ieder origineel. Wordt de eerste kopieset geaccepteerd, dan kunt u de overige kopiesets afdrukken door te drukken op [Scherp]. De tijd die nodig is voor het afdrukken van de kopiesets hangt af van de afdrukinstellingen.

• Het aantal vellen dat in interne lade 1 geplaatst kan worden, is 100. Voor meer informatie over het aantal vellen dat in andere uitvoerlades kan worden geplaatst, raadpleegt u de handleiding Onderhoud en specificaties.

• U kunt de instellingen voor de functie Sorteren wijzigen onder [Invoer/uitvoer] in Gebruikersinstellingen. Voor meer informatie, zie pagina Invoer/uitvoer.

Verwante onderwerpen

Het aantal sets wijzigen