Invoer/uitvoer

In deze paragraaf worden de gebruikerstools in het menu Invoer/uitvoer onder [Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.] beschreven.

Autom. scan. herst. na vol geh.

Indien het geheugen tijdens het scannen van originelen vol raakt, zal het kopieerapparaat eerst kopieën maken van de al gescande pagina's en daarna automatisch verder gaan met het scannen van de resterende pagina's.

Standaardinstelling: [Uit]

• Aan

U kunt het apparaat onbemand achterlaten wanneer u kopieën maakt, maar de gesorteerde pagina's zullen niet op volgorde zijn.

• Uit

Wanneer het geheugen vol raakt, stopt het apparaat met de bewerking zodat u de kopiëen van de uitvoerlade kunt weghalen.

Briefhoofdinstelling

Als u bij deze functie [Ja] indrukt, draait het apparaat de afbeeldingen op de juiste wijze.

Standaardinstelling: [Nee]

Papier met vaste richting (boven naar onder) of tweezijdig papier kan mogelijk niet juist afgedrukt worden, afhankelijk van de wijze waarop de originelen en het papier geplaatst zijn. Zie voor meer informatie de handleiding Papierspecificaties en papier bijvullen.

Opmerking

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het wijzigen van Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.