De relatie tussen Document Server en andere functies

U kunt de functies van het apparaat gebruiken voor toegang tot documenten op de Document Server. De documenten kunnen worden weergegeven en afgedrukt. U kunt tevens de fax- en scannerfuncties gebruiken om documenten te verzenden.

Welke functies voor een opgeslagen document beschikbaar zijn, hangt af van de manier waarop het document is opgeslagen. De beschikbare functies en de opslagmethode worden in de onderstaande tabel uitgelegd:

Opslagmethode

Lijstweergave

Afdrukken

Documenten opslaan met de kopieerfunctie van het apparaat

Beschikbaar

Beschikbaar

Documenten opslaan met de Document Server-functie van het apparaat

Beschikbaar

Beschikbaar

Documenten opslaan met de faxfunctie van het apparaat

Beschikbaar

Beschikbaar

Documenten opslaan met de scannerfunctie van het apparaat

Niet beschikbaar*1

Niet beschikbaar

Documenten opslaan op het apparaat vanaf een computer

Beschikbaar

Beschikbaar

*1 Wanneer documenten met de scannerfunctie worden opgeslagen, kunt u deze terugvinden in het scherm met scannerfuncties. Zie Scannen voor meer informatie.

Opmerking

• U kunt documenten overdragen die met de faxfunctie zijn opgeslagen. Raadpleeg Faxen voor meer informatie.

• U kunt documenten overdragen die met de scannerfunctie zijn opgeslagen. Raadpleeg Scannen voor meer informatie.