Opgeslagen documenten afdrukken

U kunt documenten afdrukken die zijn opgeslagen op de Document Server.

U kunt de volgende instellingen opgeven in het afdrukscherm:

Raadpleeg de verschillende paragrafen voor meer informatie over de functies.

1Selecteer een map.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer het document dat moet worden afgedrukt.

3Wanneer u twee documenten of meer tegelijkertijd wilt afdrukken, herhaalt u stap 2.

U kunt maximaal 30 documenten afdrukken.

4Druk bij het opgeven van afdrukvoorwaarden op [Naar afdr.scherm] en configureer de afdrukinstellingen.

5Voer het aantal afdrukken in met de cijfertoetsen.

Het maximale aantal dat kan worden ingevoerd is 99.

6Druk op [Start].

Opmerking

• Als een wachtwoord voor het document is ingesteld, voert u dit in en drukt u vervolgens op [OK].

• U kunt de selectie annuleren door op de geselecteerde (gemarkeerde) toets te drukken.

• Als u op [Resetten] drukt, worden alle selecties ongedaan gemaakt.

• Door op [Volg.] te drukken worden alle geselecteerde documenten in de volgorde van afdrukken weergegeven.

• Als u op [Terug nr best.lijst] drukt, keert u terug naar het scherm voor documentselectie.

• U kunt met [Gebruikersnaam] of [Bestandsnaam] aan de linkerzijde van het scherm zoeken naar het betreffende document. Voor meer informatie over het zoeken naar documenten, zie Zoeken naar opgeslagen documenten.

• Wanneer twee of meer documenten zijn geselecteerd, drukt u op [Pijl-omhoog] [Pijl-omlaag] om de gebruikersnaam, bestandsnaam en afdrukvolgorde van het document te bevestigen.

• De kopieer- en afdrukfuncties bewaren de opgegeven afdrukvoorwaarden nadat het afdrukken is beëindigd en zullen die de volgende keer weer gebruiken. De faxfunctie kan de afdrukvoorwaarden niet opslaan.

• Wanneer u twee of meer documenten heeft geselecteerd, worden de afdrukvoorwaarden opgeslagen bij het eerste document, maar niet bij de daaropvolgende documenten.

• Wanneer u twee of meer documenten tegelijkertijd afdrukt, worden de afdrukinstellingen van het eerste document toegepast op alle overige documenten.

• Een aantal van de geselecteerde documenten wordt mogelijk niet afgedrukt vanwege verschil in formaat of resolutie.

• U kunt het maximale aantal afdrukken wijzigen onder [Max. aantal kopieën] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Algemene toepassingen.

• Met Web Image Monitor kunt u vanaf uw computer een document afdrukken dat is opgeslagen in de Document Server. Voor meer informatie over de opstartprocedure van Web Image Monitor, zie Opgeslagen documenten bekijken in Web Image Monitor.