Zoeken op gebruikersnaam

Hiermee zoekt u naar opgeslagen documenten op gebruikersnaam. Een documentnaam die helemaal overeenkomt vanaf het eerste teken zal worden gezocht en weergegeven op het scherm.

1Selecteer een map.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Gebruikersnaam] aan de linkerzijde van het scherm.

3Selecteer een geregistreerde gebruikersnaam.

Ga naar stap 6.

4Wanneer de gebruikersnaam niet is geregistreerd, drukt u op [Handm. invoer] en voert u de gebruikersnaam in het invoerscherm in.

5Druk op [OK].

6Druk op [OK].

Opmerking

• Door te drukken op [Alles weergeven] worden alle opgeslagen documenten weergegeven.