De modus Gemengde Letter/Legal-formaten pictogram Regio B(voornamelijk Noord-Amerika)

Wanneer u originelen van gemengde formaten 81/2 × 11Liggend en 81/2 × 14Liggend kopieert, selecteert het apparaat automatisch een papierformaat dat overeenkomt met het formaat van het origineel.

U kunt deze functie gebruiken wanneer u op 100% vanaf de automatische documentinvoer kopieert.

Afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties, is deze functie mogelijk niet beschikbaar. Raadpleeg de handleiding Snel aan de slag voor meer informatie.

Plaats op voorhand papier van 81/2 × 11Liggend en 81/2 × 14Liggend-formaat in de papierladen.

1Druk op [Origineel inst.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Gem. Let/Leg-form] en druk vervolgens op [OK].

3Selecteer een papierlade die papier van 81/2 × 11Liggend of 81/2 × 14Liggend-formaat bevat.

4Plaats de originelen in de automatische documentinvoer en druk vervolgens op [Start].

Opmerking

• Wanneer u deze functie gebruikt met de modus 1-zijdig 2-zijdig, dient u te zorgen dat er even aantallen zijn van de originelen van elk formaat. Als u een oneven aantal originelen plaatst, moet u blanco vellen toevoegen om het aantal even te maken.

Afbeelding van Gemengde Letter/Legal-formaten