Üstbilgiyi atla
 

Yönetici İzinlerinin Belirlenmesi

Yönetici kimlik doğrulamasını belirlemek için "Yönetici Kimlik Doğrulama Yönetimi"ni [Açık] olarak ayarlayın. Bu ayar etkinleştirilirse, yöneticiler sadece kendilerine ayrılan ayarları yapılandırabilir.

Bir yönetici olarak oturum açmak için, varsayılan oturum açma kullanıcı adını ve oturum açma parolasını kullanın.

Yönetici kimlik doğrulaması ile oturum açma ve oturum kapatma hakkında ayrıntılı bilgi için bkz. Yönetici Oturum Açma Yöntemi ve Yönetici Oturum Kapatma Yöntemi.

Önemli

  • "Yönetici Kimlik Doğrulama Yönetimi" seçeneğini etkinleştirdiyseniz, yönetici oturum açma kullanıcı adı ve parolasını unutmayın. Yönetici oturum açma kullanıcı adı veya parolasını unutursanız, süpervizörün iznini kullanarak yeni bir parola belirlemelisiniz. Süpervizörün izinleri hakkında ayrıntılar için bkz. Süpervizör.

  • Süpervizör oturum açma kullanıcı adını ve oturum açma parolasını unutmayın. Bunları unutursanız, bir servis temsilcisinin yazıcıyı varsayılan haline getirmesi gerekecektir. Bu, yazıcıdaki tüm verilerin kaybolmasına yol açacaktır. Servis çağırmak da ücretli olabilir.

1Web Image Monitor'den yönetici olarak oturum açın.

Ayrıntılar için, bkz. Yönetici Oturum Açma Yöntemi.

2[Aygıt Yönetimi]'ne gidip [Konfigürasyon]'a tıklayın.

3"Aygıt Ayarları" altında [Yönetici Kimlik Doğrulama Yönetimi]'ne tıklayın.

4[Kullanıcı Yöneticisi Kimlik Doğrulama], [Makine Yöneticisi Kimlik Doğrulama], [Ağ Yöneticisi Kimlik Doğrulama] ve [Dosya Yöneticisi Kimlik Doğrulama]'dan, yönetici kimlik doğrulama ayarını [Açık] olarak ayarlayın ve daha sonra [OK] düğmesine tıklayın.

5Oturumu kapatın.