Handelsmerken

Adobe, Acrobat en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Microsoft®, Windows®, Windows Server®, Windows Vista® en Internet Explorer® zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen enkele aanspraak op enig recht op deze merken.

De correcte naam van Internet Explorer 6 is Microsoft® Internet Explorer® 6.

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn: