Systeemreferentie

Printer ID

Hier wordt het serienummer weergegeven dat door de fabrikant aan het paneel werd toegewezen.

Totaal geheugen

Hier wordt het totaal aantal geheugen (SDRAM) weergegeven dat op de printer geïnstalleerd staat.

Firmware versie

• Printer

Hier wordt het versienummer van de printerfirmware weergegeven.

• Motor

Hier wordt het versienummer van de printerengine weergegeven.

Controlleroptie(s)

Dit/deze item(s) verschijnt/verschijnen wanneer de controlleroptie(s) geïnstalleerd is/zijn.

Printertaal

Hier wordt het versienummer van de taal van het printerstuurprogramma weergegeven.

Opties

Dit/deze item(s) verschijnt/verschijnen wanneer de apparaatoptie(s) geïnstalleerd is/zijn.