Als het niet mogelijk is enveloppen in te voeren

Het is misschien niet mogelijk enveloppen in te voeren, omdat de sluiting vast kan komen te zitten. In dat geval kunt u de afbeelding 180 graden roteren en afdrukken via de roteerfunctie in het printerstuurprogramma. In de volgende tabel ziet u hoe de afbeelding wordt geroteerd en uitgevoerd.

Invoerrichting papier

Oorspronkelijke afbeelding

Roteren: Uit

Roteren: 180°

Invoer korte kant

Staand

Afbeelding van geen rotatie

Afbeelding van 180 graden rotatie

Liggend

Afbeelding van geen rotatie

Afbeelding van 180 graden rotatie

1Roteer de enveloppen 180 graden en leg ze in de papierlade.

Afbeelding van het afdrukken van enveloppen

* Invoerrichting van het papier

2Selecteer op het tabblad [Uitgebreide Instelling] de optie [180 graden draaien].

3Klik op [OK].

Op het scherm verschijnt weer het dialoogvenster [Afdrukken].

4Klik op [Afdrukken] om het afdrukken te starten.