Standaardinstellingen voor de printer maken - voorkeuren voor afdrukken

Belangrijk

• U kunt de standaard printerinstellingen niet voor individuele gebruikers wijzigen. De instellingen in het dialoogvenster [Printereigenschappen] zijn van toepassing op alle gebruikers.

1Klik in het menu [Start] op [Configuratiescherm].

Het [Configuratiescherm] wordt weergegeven.

2Klik bij [Hardware en geluid] op [Printer].

3Klik met de rechter muisknop op de printer die u wilt gebruiken en klik vervolgens op [Voorkeursinstellingen voor afdrukken...].

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren...] wordt weergegeven.

4Maak de nodige instellingen en klik op [OK].

Opmerking

• Instellingen die u hier opgeeft, worden standaard voor alle toepassingen gebruikt.

• Zie de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie.